Telefonos ügyfélszolgálat: +36203268515 | Ha tetszik az Babarajz, nézd meg a többi termékünket is: az Égboltképet,vagy a Voiceprintet!

8 bombajó ajándék, aminek örülni fog az anyukád

A sors fintora, hogy sokszor annak a személynek a legnehezebb ajándékot venni, akihez a legközelebb állunk. Teljes biztonsággal állítjuk, hogy a szülők ennek a képzeletbeli listának a legtetején állnak, különösen az édesanyák. Pedig ők, akik annyi mindent adtak nekünk, igazán megérdemlik azt, hogy viszonozzuk a sok kedvességet és törődést.

Mi visszasírjuk a régi jó óvodai időket, amikor egy zsírkréta rajzzal mosolyt tudtunk csalni az anyukánk arcára. De felnőttünk, s azóta már több tucat ajándékötleten túlestünk, így lett a virágcsokorból lejárt lemez és már a csokoládénál is kifogytunk az ízekből. De közeleg a következő ünnep: karácsony, születésnap, névnap, anyák napja, s megint csak vakarjuk a fejünket, vajon minek örülne anyu? Az ilyen krízishelyzetekre dobtuk össze ezt a listát, csupa különleges és kreatív ajándék tippel, amik lehet elsőre az eszedbe se jutnának!

1. Fürdőkád tálca

A legokosabb, ha kényeztetés címszó alatt indulunk el ajándék vadászatra. Nagy kedvencünk a fürdőkád tálca, ami kádra helyezve ideális felületet biztosít nasinak, laptopnak vagy akár egy pohár bornak. Már csak habfürdő és a két uborkakarika hiányzik a szemre, és indulhat a relax. Az ügyes barkácsolóknak megsúgjuk, hogy ezt akár ti is elkészíthetitek otthon!

2. Égboltkép

Ha fontos szempont, hogy egyedi és szívhez szóló legyen az ajándék, akkor mi az Égboltképet ajánljuk. A csillagtérkép egy általad kiválasztott különleges nap csillagállásait ábrázolja. Válassz ki egy olyan pillanatot anyukád életéből, ami fontos: lehet ez a születésnapja, az évfordulója apukáddal, vagy bármi más mérföldkő. Elegáns és letisztult, dekorációnak is tökéletes! 

3. Névre szóló párna

A személyre szabott ajándékok mindig nagy sikert aratnak, nálunk most a párna a befutó. Puha, kényelmes és sokoldalú: a kanapén vagy alvós párnaként is szuper. S hogy lesz ebből egyedi ajándék? Készíttess rá feliratot: valami vicces üzenetet, közös poént, egy fontos dátumot vagy esetleg a család tagjainak neveit is nyomtathatod rá. Egyszerű, de nagyszerű!

4. Fényképalbum

Manapság minden digitális, ritka az, ha kezünkben foghatjuk az emlékeinket. Ezért is ideális ajándék a fényképalbum, hisz anyukáink megszokták az előhívott fényképeket. De mi nem akármilyen albumra gondolunk, hanem egy igazi profi nyomtatott, fűzött fotókönyvre, ami kiállja majd az idő próbáját. Válogasd ki hozzá a család kedvenc közös képeit, amikhez feliratokat is írhatsz!

5. Egyedi vágódeszka

Ha anyukád szeret sütni-főzni, ezzel az ajándékkal biztos nagy sikert fogsz aratni nála! Az egyedi fa vágódeszka az egyik legkelendőbb kézműves termék, ami nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus is. Válassz hozzá egy alkalomhoz illő feliratot vagy üzenetet és persze egy szép kis illusztrációt, s a többi már a gravírozó dolga. Így, amikor anyukád nekiáll főzni, a legszebb közös pillanataitok fognak az eszébe jutni.

6. Ajándék feliratkozás

Egyre inkább bevett szokás, hogy feliratkozást adnak ajándékba a szeretteiknek. Ez főleg olyan anyukák számára tökéletes választás, akik nem nagyon szeretnek foglalkozni a modern technológiával. Válassz ki egy szolgáltatót, legyen az Netflix, Spotify vagy Amazon Prime, és mutasd meg anyukádnak, mekkora szórakoztató kincsesbánya rejlik ezekben!

7. Saját receptkönyv

Biztos van anyukádnak jópár receptkönyve otthon, na de a sajátja? Lepd meg egy névre szóló receptgyűjteménnyel, amibe összeválogattad a család kedvenc ételeit, az anyukád sebtében lefirkantott receptjeit és a saját bevált ötleteidet. Ha ezt szépen bekötteted és képeket is csinálsz hozzá, akkor úgy fog kinézni, mintha anyukád kiadott volna egy sikeres receptkönyvet!

8. Gravírozott nyaklánc

Az ékszer ajándékozás is trükkös procedúra, hisz valószínüleg anyukád már felhalmozott egy tekintélyes bizsu készletet. Viszont jó hír, hogy egy egyedi darabbal biztos le tudod venni a lábáról! Gravíroztass egy névre szóló nyakláncot: ráírhatod anyukád nevét, a kettőtök monogramját vagy akár egy közös képeteket is elrejtheted a medálba. Tuti siker!